Je kijkt naar het water en denkt hoe gaaf is het als ik hier nou eens heerlijk kan zwemmen.

Maar dan slaat de paniek toe. Is dit wel veilig, ik kan helemaal niet snel zwemmen, wat als ik moe wordt, ik kan wel een borstcrawl maar raak snel buiten adem. HELP!!!!!

 

Hoe heerlijk zou het zijn als je met ontspanning lekker kan gaan glijden door het water, zoals de vissen en dolfijnen doen. Kan dat?

Ik ga eerlijk met je zijn, we zullen als landdieren nooit zoals een dolfijn door het water kunnen glijden, maar we kunnen er wel veel van leren en we komen een heel eind.

Middels de Total Immersion techniek leer je ontspannen en efficiënt glijden door het water, dat je minder energie verspilt en dus langer door kan gaan zonder buiten adem te zijn. En als dat lukt kan je ook sneller gaan zwemmen met minder slagen.

Wil jij dit ook?

N

Efficiente borstcrawl leren

N

Ontspannen leren zwemmen

N

Een uur kunnen volhouden in borstcrawl

N

Zonder angst en stress het openwater in

N

Vol vertrouwen genieten van elke zwemtraining

N

Krijg de juiste mindset om vol te gaan voor jouw doel.

De 3 daagse zwemcursus waar je persoonlijk wordt begeleid in jou zwemtechniek. Of je nu helemaal aan het begin staat van de borstcrawl of al jaren lang borstcrawl zwemt en beter wilt worden, sneller en effectiever.

Wat gaan we doen in deze 3 dagen?

5 zwemtrainingen

7 uur zwemmen in 3 dagen tijd

Video opnames en analyse

Theorie over de zwemtechniek

Trainingen voor na de cursus om verder zelf te gaan oefenen

Voor €337,-

Praktische zaken:

Vrijdag 18 december van 11.00-15.00uur

Zaterdag 19 december van 12.00-16.00uur

Zondag 20 december van 9.00-17.00uur

Locatie Optisport Bijlmer te Amsterdam

Wat krijg je allemaal?

5 zwemtrainingen, waarin we beginnen met video opnames een eerste training over techniek. Daarna gaan we elke training werken aan je techniek en steeds een stapje verder, om vervolgens op zondag ochtend nog een keer jou zwemmen op video op te nemen. De laatste training is al het geleerde in de praktijk te brengen. Je krijgt al het video materiaal en voorbeeld trainingen mee naar huis, met jou persoonlijke zwemanalyse, zodat je weet waar je aan kan werken.

 

Je zwemt met z’n 2-en in 1 baan, dus alle ruimte om vooral op jouw niveau te gaan zwemmen. Je wordt ingedeeld samen met iemand van hetzelfde niveau.

Verder is er elke dag een blok van theorie waar we de video’s gaan bekijken en de zwemslag doornemen om te begrijpen waarom we bepaald dingen wel doen en wat ook niet.

GA JIJ VOOR EEN ONTSPANNEN EFFECTIVE ZWEMSLAG EN STRAKS HEERLIJK VEEL METERS KUNNEN ZWEMMEN?

MELD JE NU AAN, ER IS PLEK VOOR MAXIMAAL 12 PERSONEN EN VOL=VOL.

 Wie ben ik?

Ik ben Josta Bolhuis, triathlete al 17jaar lang, 8 hele triathlons (4x Challenge Almere, Ironman Barcelona, Ironman Lanzarote, Norseman, Celtman) Vele halve, OD, kwart en sprint triathlons, naast een aantal marathons en ook de Halve marathon des sables op Fuertventura in 2019.

Trainster/coach en opleider sinds 2000. In de fitness, groepsfitness, duursport, hardlopen, hockey, zeilen, surfen, wintersport, zwemmen en triathlon. En nu alleen triathlon en duursport gericht op vrouwen, omdat vrouwen fysiologisch echt anders zijn dan mannen. Ik hou van persoonlijk gericht coachen en training geven.

Ik adem en leef sport, want naast dat ik triathlon en ultralopen zelf doe ben ik sinds 2000 afgestudeerd aan de ALO(academie lichamelijke opvoeding) en werk ik als sinds mijn 16e in de sport als trainster, coach, docente lichamelijke opvoeding. En vanaf 2016 mijn eigen bedrijf Trispiration. In 2015 de opleiding tot Total Immersion zwemcoach gevolgd in Madrid.

In 2016 ook mama geworden. 2 zoons uit 2016 en 2018. Naast mijn twee witte herdershonden en lieve vriend.

Ik weet hoe het is om angst te hebben voor het openwater, terwijl ik wel een goede borstcrawl kon zwemmen, door meer ontspannen en relaxter door het water te glijden werd ik sneller en kan ik met veel meer zen genieten van het water. En sinds 2015 zwem ik via de TI techniek PR’s op triathlonwedstrijden en kom ik minder moe het water uit, terwijl ik harder zwem.

Gaan we samen aan de slag?